Vauvahieronta-kurssit

Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakurssi vanhemmille.

Olen valmistelemassa vauvahieronnan kurssin  opastusta etänä. Kurssi toimii samalla tavalla, kuin aikaisemmin. Muutos on ainoastaan siinä, että sinä ja vauva voitte olla mukavasti kotona tutussa ympäristössä opastuksen aikana.

Opit kurssilla miten voit auttaa flunssaista vauvaasi ja parantaa kehon immuunipuolustusta nuhaa ja muita “pöpöjä” vastaan.

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä viesti osoitteeseen airi@tahtivyohyke.fi   ja kerro samalla lapsen ikä ja sukupuoli. Saat vahvistusviestin ja tarkemmat tiedot kurssiohjelmasta. 

TERVETULOA MUKAAN!

KURSSIT OVAT AINA PIENRYHMÄSSÄ, jolloin jokaisen toiveet ja tarpeet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon. Käyn jokaisen kurssilaisen kanssa hieronta otteita läpi, kerron vinkkejä ja vastaan juuri sinun vauvaasi koskeviin kysymyksiin. Jokainen vauva on erilainen, niinkuin me aikuisetkin ja jokaisella on ne omat ongelmat. On se ongelma uniongelmat, vatsavaivat tai joku muu, kerron keinoja, joilla voit auttaa. Kurssi keskittyy hieronnan harjoitteluun käytännössä. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat, että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Kurssilla käsitellään myös vauvaperheille ajankohtaisia asioita esim.

– vatsavaivat ja niiden helpottaminen sekä ruokavalion merkitys
– vauvan uni ja rytmit sekä niiden parantaminen
– luonnonmukainen flunssan hoito ja vastustuskyvyn parantaminen.

OPIT KURSSILLA ihanan taidon, jonka avulla voit auttaa lastasi monissa vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa. Hierontahetkestä muodostuu tärkeä yhdessäolon hetki teille molemmille!

VAUVAT NAUTTIVAT suuresti hieronnasta ja se myös:
• Helpottaa vatsavaivoja, refluxia
• Rentouttaa koko kehoa, poistaa jännityksiä
• Pidentää unia, parantaa unen laatua ja rytmejä
• Vahvistaa immuunipuolustusta
• Lisää vauvan tyytyväisyyttä

BOONUKSENA pääset liittymään suljettuun Facebook-ryhmään, missä voit monen eri alan asiantuntijalta kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä koskien vauvaasi.

 KURSSIN OHJAA Dipl.vyöhyketerapeutti, vauvahieronnan ohjaaja, imetysohjaaja Airi Imppola-Lahti.

Varaa aika netistä 24/7