Raskausajan- ja synnytykseen valmentava hieronta

Vyöhyketerapeuttisella raskausajan hieronnalla helpotus odotusaikaan.
Raskausaika on naiselle elämää mullistava kokemus ja samalla parhaimmillaan elämän onnellista aikaa. Fyysisten muutosten lisäksi raskaus on myös henkinen prosessi, joka valmistaa naista äitiyteen. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta oikein tehtynä on turvallinen ja lempeä  hoito tehtäväksi koko raskauden ajan. Hoito on turvallinen ja miellyttävä kokemus, jossa lempeiden hierontaotteiden sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kiputiloja ( liitos-, lihaskivut) sekä ainevaihdunnan häiriöitä. Se tasapainottaa kehoa ja valmistaa loppuraskaudessa kehoa synnytykseen sekä auttaa vähentämään synnytyskipuja. Tutkimusten mukaan kohdussa oleva lapsi aistii äidin tunteet ja stressin. Odottavan äidin on siis tärkeää pitää itsestään hyvää huolta, tämä hoito on hemmottelua teille kummallekin.

Vyöhyketerapialla apua synnytykseen  valmistautumiseen.
Hoito ei käynnistä koskaan synnytystä väkisin. Joskus kehon jännitykset tai stressi voi lukita kehoa ja aiheuttaa näin viivytyksiä synnytyksen käynnistymisessä. Oikein tehtynä vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Raskausviikon 38 tultua täyteen voidaan alkaa tekemään synnytykseen valmistavaa hoitoa. Hoidolla laukaistaan lantioseudun jännityksiä, stimuloidaan kohtua vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden kautta. Äidin mielen ollessa rauhallinen ja jos vauva on valmis syntymään synnytys voi lähteä käyntiin 72  tunnin ( 1-3 vrk) kuluessa hoidosta.

Synnytyksen jälkeen lempeä vyöhyketerapeuttinen hieronta auttaa kehoa palautumaan nopeammin rasituksista ja poistaa jännityksiä. 
Vyöhyketerapeuttinen hieronta synnytyksen jälkeen palauttaa kehoa tehokkaasti synnytyksestä ja sen voi aloittaa pian synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeinen hoito tuntuu hyvältä ja rentouttaa erityisesti selkää, hartioita ja lantion aluetta. Voit ottaa vauvasi mukaan, niin teen hoidon teille kummallekin.

Varaa aika netistä 24/7