Hinnasto

Vyöhyketerapia 60-90 min 65€-75€

Vyöhyketerapia on kehon lempeää, rentouttavaa hoitoa. Vyöhyketerapialla saat apua kehon erilaisiin kiputuloihin. Stressiin usein aiheuttaa  unettomuutta ja levottomuutta, lisäksi niska-ja hartiat voivat olla kipeät. Vyöhyketerapeuttinen hoito antaa  sinulle mahdollisuuden rentoutumiseen. Sillä on saatu apua kroonisiin vatsa- ja  hormoni vaivoihin sekä nivelkipuihin, sillä ovat hoidettavat saaneet helpotusta kroonisten tautien kanssa  pärjäämiseen arjessa. Hoidossa käsittelen kehollasi olevia heijastepisteitä ja hoidan sinut  päästä varpaisiin.

Tunnevyöhyketerapia 1,5-2h 75-85€

Tunnevyöhyketerapia TVT® on keho- ja tunneterapia, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Hoito suunnitellaan juuri sinun tarpeiden mukaisesti. Kehon hoidon ja keskustelujen avulla pyritään avaamaan kehon tunnemuistiin jääneitä tunnelukkoja. Käsittelemättömät tunteet saattavat tulla esille erilaisina kipuina, sairauksina tai ahdistuksena. Tunnevyöhyketerapiassa tehdään ensimmäisellä kerralla elämänkaari haastattelu, varaa silloin aikaa vähintään 2h käyntiisi.

Vyöhyketerapeuttinen vauva- taaperohieronta 1h 45€

 Vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla on saatu hyviä hoitotuloksia  vauvojen koliikki eli mahakipujen ja suolistokramppien hoitoon. Hoito auttaa itkuisuuteen, refluksivaivoihin ja unihäiriöihin, 

Tämä on se hoito, mistä vauvasi nauttii ja auttaa häntä saamaan illalla hyvän unen. 

Taaperon hieronnassa käytän satuja ja tarinoita apunani hoidossa. Taaperot pitävät satujen ja tarinoiden kuuntelusta ja mielellään osallistuvat tarinan kerrontaa, 

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta kotikäynti 1h 60€ Taaperohieronta teidän kotona 1 h 60€

Vauvasi saa olla tutussa ja turvallisessa ympäristössä hoidon aikana.

Taaperon hoidossa saduilla ja tarinoilla on suuri osuus, he nauttivat niistä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 1,5h 65€

Hoito on lempeää ja rentouttavaa, se auttaa turvotuksiin, liitoskipuihin, stressin ja moniin muihin raskausajan ikäviin tuntemuksiin. Raskaushieronnassa voit käydä koko raskausajan.

Imetysohjaus vastaanotolla tai kotikäyntinä 1h 60-80€

Imetys voi sujua hyvin alusta asti, mutta joskus se voi olla haasteellista. Imettävää äitiä katsoessa kaikki näyttää niin luonnolliselta ja helpolta. Koska todellisuudessa imetys poikkeaa mielikuvista on parasta oikoa harhakaäsitys; imetys on luonnollista, mutta ei välttämättä heti luontevaa, se vaatii todennäköisesti hieman harjoittelua teiltä molemmilta. 

Jos siis et heti osaa, ei syytä huoleen, eivät kaikki muutkaan osaa. 

Äiti-vauva hoito 1,5h , äidille ja vauvalle vyöhyketerapeuttinen hieronta äiti 45 min + vauva 45 min 80€

Synnytyksen jälkeen olet tervetullut rentouttavaan ja palauttavaan vyöhyketerapeuttiseen hierontaan vauvasi kanssa, saatte molemmat rentouttavan hoidon.

Varaa aika netistä 24/7