Hinnasto

Vyöhyketerapia 60-90 min 65€-75€

Vyöhyketerapia on kehon lempeää, rentouttavaa huoltoa. Vyöhyketerapialla saat apua kehon erilaisiin kiputuloihin stressiin, unettomuuteen, migreeni, niska-ja hartiakipuihin, vatsavaivoihin, hormonaalisiin vaivoihin ja nivelkipuihin. Hoidossa kehoa hoidetaan käsittelemällä heijasteita koko keholla päästä varpaisiin.

Tunnevyöhyketerapia 1,5-2h 75-85€

Tunnevyöhyketerapia TVT® on keho- ja tunneterapia, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Kehon hoidon ja keskustelujen avulla pyritään avaamaan kehon tunnemuistiin jääneitä tunnelukkoja. Käsittelemättömät tunteet saattavat tulla esille erilaisina kipuina, sairauksina tai ahdistuksena. Tunnevyöhyketerapiassa tehdään ensimmäisellä kerralla elämänkaari haastattelu, varaa silloin aikaa vähintään 2h käyntiisi.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 1h 45€

Tämä on se hoito mistä vauvasi nauttii 👶 Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa yhdistyy lempeä vauvahieronta tehostettuna vyöhyketerapian tehokkaisiin heijastepisteiden käsittelyyn. Vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa käytetään yleensä vauvojen koliikki eli mahakipujen ja suolistokramppien hoitoon, refluksivaivoihin, allergioihin, ummetukseen, unirytmiin, kehon jäykkyyksiin ja kireyksiin sekä levottomuuteen. 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta kotikäynti 1h 60€

Tulen mielelläni tekemään rentouttavan hoidon vauvallesi myös kotiin.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 1,5h 65€

Hoito on lempeää ja rentouttavaa, se auttaa turvotuksiin, liitoskipuihin, stressin ja moniin muihin raskausajan ikäviin tuntemuksiin. Raskaushieronnassa voit käydä koko raskausajan.

Imetysohjaus vastaanotolla tai kotikäyntinä 1h 60-80€

Imetys voi sujua hyvin alusta asti, mutta joskus se voi olla haasteellista. Imettävää äitiä katsoessa kaikki näyttää niin luonnolliselta ja helpolta. Koska todellisuudessa imetys poikkeaa mielikuvista on parasta oikoa harhakaäsitys; imetys on luonnollista, mutta ei välttämättä heti luontevaa, se vaatii todennäköisesti hieman harjoittelua teiltä molemmilta. 

Jos siis et heti osaa, ei syytä huoleen , eivät kaikki muutkaan osaa. 

Äiti-vauva hoito 1,5h , äidille ja vauvalle vyöhyketerapeuttinen hieronta äiti 45 min + vauva 45 min 80€

Synnytyksen jälkeen olet tervetullut rentouttavaan ja palauttavaan vyöhyketerapeuttiseen hierontaan vauvasi kanssa, saatte molemmat rentouttavan hoidon.

Varaa aika netistä 24/7